1 猪肉 돼지고기
* S' W/ C: P0 O. v 2 鸡肉 닭고기
8 U4 z! P$ q) L 3 羊肉 양고기
3 \% W4 b3 y3 c m( c 4 牛肉 쇠고기
" P, f9 v1 F% G- K 5 兔肉토끼고기& _9 f6 C) C$ O% ~7 }, e& f' B: T6 B4 ?
6 马肉 말고기9 U' Y! R# u; O# `' E0 w! v' U9 u* V
7 鸭肉 오리고기
9 d1 I, v; g% Q3 e& Q8 Q7 e 8 蛇肉 뱀고기- z, ]. v& l H; v2 l i9 `3 u7 O
9 狗肉 개고기
! x3 j A7 |# C0 ?' W 10 田鸡 개구리2 _% S* y/ _" R7 E- }
11 肥肉 기름진 고기5 L& G% Q s" i- [7 n$ r0 W# p7 s
12 瘦肉 살코기
6 M. u8 J/ h6 D) Z; o- N9 E8 y 13 五花肉 삼겹살
- G0 [1 Y8 _+ y" O1 g 14 排骨 갈비 www.examw.com4 q5 I+ u2 J. w$ n# v) H3 Z& h
15 肝 간
t2 y' r: P, Z 16 腰子 콩팥3 P3 u; Q m& i) A4 ~+ C+ a
17 舌头 혀+ j" ^% B9 O6 C% q
18 鸭掌 오리의 물갈퀴
/ p) a3 P. J2 K& c& }; V5 d. L/ h- c 19 鸡蛋 계란2 p7 O0 ^5 G6 e3 k0 }6 f
20 鸭蛋 오리알8 L6 H7 k. u9 K8 X H
21 鹌鹑蛋 메추리알
4 M. ]3 B; I$ r9 R 22 鸵鸟蛋 타조알
* b9 {: E6 j6 `, H% | 23 蛋黄 노른자 |