1 猪肉 돼지고기
, O1 [$ K; ]8 \* A5 F# z 2 鸡肉 닭고기
* X& c) Q# W( M- ]: m& } 3 羊肉 양고기
7 i+ `! i2 w! C( Q ~# l6 |5 f- H, O 4 牛肉 쇠고기
* P- A/ v8 Y3 J+ {/ b, `4 a2 ^ 5 兔肉토끼고기" f/ b1 b; E* l
6 马肉 말고기# k) e) }" U- @% K4 x5 b3 `* u4 Q
7 鸭肉 오리고기
3 C% D. l5 E+ ] 8 蛇肉 뱀고기
3 W0 J' J; ~" ?& j* g6 M' b 9 狗肉 개고기
8 J! R4 V9 ^. t' C 10 田鸡 개구리
+ g* A% Y; |( `2 D( k 11 肥肉 기름진 고기
, ~- o0 D7 W4 d- d 12 瘦肉 살코기
' S$ `( Y! z; x/ F: w8 q 13 五花肉 삼겹살
5 I8 ^; y. l( _+ A 14 排骨 갈비 www.examw.com8 t: l6 y" ~$ I, h9 B4 i1 H
15 肝 간. O) @& b2 i8 L0 }0 F3 A f' {1 ?
16 腰子 콩팥
4 _1 l' o( ]0 O: E0 Q- `/ R 17 舌头 혀
+ N v( s& H- J& M! o' ]7 L 18 鸭掌 오리의 물갈퀴6 U/ b8 k2 V f
19 鸡蛋 계란
9 X7 L; f2 I" E' M+ k/ D 20 鸭蛋 오리알+ R, U! I( D1 |+ p
21 鹌鹑蛋 메추리알
! [* b0 s* f1 q9 [8 l 22 鸵鸟蛋 타조알
: u1 j6 D/ a% n2 F5 w7 r" ^! A 23 蛋黄 노른자 |